Återförsäljare av barnpooler


De flesta stora varuhus har ett stort sortiment av barnpooler under våren och sommaren. Detta kan vara bra om man vill se poolen i sin helhet innan man köper den, samt kanske också kunna ta en tur med barnen och låta dem välja modell, färg, mönster och så vidare. Om detta inte är ett krav är självklart internet ett fantastiskt alternativ. Där kan man dessutom även spara en hel del slantar och göra fördelaktiga prisjämförelser mellan olika butiker, till exempel på sajten Prisjakt. Oavsett vilken återförsäljare du väljer ska du vara noggrann med att se till att poolen tillverkats i godkända och bra material. Endast det bästa är gott nog till dina småttingar.

www.lajbansson.se
Hos Lajbansson kan du köpa allt för sommarens poolpartyn, alltifrån familjepooler till aktivitetspooler, babypooler och leksaker till badstunden. De har massor av roliga varianter och något för alla smaker, i rimliga prisklasser. Här kan man handla med både kort och faktura.

www.trademax.se
Trademax marknadsför sig som återförsäljaren av allt som hör hemmet till. De har ett stort sortiment av alla typer av pooler, särskilt till barnens vattenlek. Alla barnpoolerna är uppblåsbara och lätta att montera. De erbjuder dessutom en massa utav olika former och storlekar vilket gör att man till och med kan införskaffa sig en pool om man bor i hyreshus och bara har en balkong att tillgå. Dessutom kan du köpa till solskydd för de minsta barnen samt roliga rutschkanor och andra aktivitetsfunktioner att koppla ihop med poolen. Kan det bli bättre? Trademax är också en stor återförsäljare av det populära varumärket Chemoform. Alla priser är mycket humana och de erbjuder snabb leverans samt flera olika betalningssätt.

www.clasohlson.com
På Clas Ohlson kan man vanligtvis fynda mycket prisvänliga barnpooler året runt och sortimentet växer sig extra stort under vår- och sommartid. En fördel är att man även kan handla via deras webshop om man inte har möjlighet att ta sig till en fysisk butik.

www.eurotoys.se
Eurotoys har ett jättefint sortiment av framförallt babypooler vilket gör att deras hemsida är alldeles utmärkt att besöka om man ska köpa pool till sina småttingar. Dessa pooler är utrustade med solskydd och andra funktioner, former, färger och mönster som ser inbjudande ut för småbarnen. Eurotoys är också återförsäljare av Intex som är ett väldigt tryggt och betrott varumärke. In och fynda!

www.lekmer.se
Fina och roliga barnpooler i ovanliga färger och utformningar. Butikens rampooler rymmer över 10 000 liter vatten och kommer komplett med stege, poolöverdrag, pump och den viktiga markduken. Passa också på att köpa roliga leksaker så som badankor och bollar som barnen kan leka med i vattnet!

www.bamba.se
Bamba har en hel kategori för bara utomhuslek och det är en ren fröjd för ögat att gå in och kolla runt där. Dina barn kommer att älska att leka i en pool formad som ett fantasislott, Blixten McQueen-bil, en leksakstuga eller ett fotbollsmål. De har praktiska solskydd för de minsta barnen. Butiken erbjuder snabb leverans och många betalningssätt.

Andra återförsäljare med bra budgetpriser är K-rauta, Bauhaus och Biltema. Gör ett besök där i sommar och välj och vraka bland de stora sortimenten.

magcast