Babypool


En babypool ställer lite annorlunda krav på design och utformning än en vanlig barnpool. Visst är det fantastiskt att låta din bebis leka och plaska i det svalkande, sköna vattnet en varm sommardag. Men även de allra grundaste poolerna innebär en hög risk för drunkning, varför du måste ha konstant uppsikt över ditt barn.

Dessutom är babyn extra känslig för solens starka strålar varför det är absolut nödvändigt att införskaffa en babypool med tillhörande solskydd. Många babypooler är extremt små i diameter eller formade som en fåtölj eller sitt-ring där barnet sitter bekvämt omsluten, för att minimera risken för skador och olycksfall. Det finns även så kallade plaskdammar där poolen är mycket grund, man fyller endast på med en liten skvätt vatten vilket många av de minsta bebisarna trots allt brukar uppskatta extremt mycket under de varmaste timmarna. Vissa modeller fungerar som en kombinerad plaskdamm och sandlåda – dessa varianter är så små att de oftast inte blåses upp utan kommer färdigmonterad. Välj dag för dag mellan att fylla den lilla plastramen med ren sand eller skönt vatten. Passar perfekt för balkongen, om ni bor i lägenhet utan tillgång till trädgård!

Glöm inte att även smörja in ditt barn med en effektiv solkräm, oavsett om din inköpta babypool kommer med tillhörande solskydd!

Tips på varumärke
Intex är en känd tillverkare av babypooler, vars produkter är designade med barnens trygghet som främsta utgångspunkt. Intex babypooler är formgivna till roliga och glada djur så som gula ankor, pandor och bläckfiskar, och alltid med någon typ utav tillhörande solskydd som ger svalkande skugga.

Chemoform är ett annat populärt varumärke som man ser hos de flesta återförsäljare. Chemoform är ett litet skandinaviskt företag som alltid har trygghet och säkerhet som ledord i all sin tillverkning, speciellt när det gäller produkter för barn.

magcast